Plačila tečajev in rezervacije terminov

Na tečaj se lahko prijavite preko spletnega obrazca. K prijavnemu obrazcu dopišite tudi svoj naslov in telefonsko številko.
Tečaj lahko poravnate enkratno ali v dveh obrokih. Prvi obrok je potrebno plačati dva dni pred pričetkom tečaja in zadnji obrok do drugega srečanja.

Pri plačilu celotnega zneska, je potrebno poravnati sredstva dva dni pred pričetkom tečaja, da je potrjena udeležba.

V primeru premajhnega vpisa, torej manj kot dve tečajnici, se tečaj odpove ali preloži. Vplačan obrok se stranki vrne.

Odjava:
V primeru, da se odjavite en dan pred začetkom tečaja, zaračunamo nastale stroške v višini 30% od celotnega zneska tečaja.
Pri odjavi na dan izobraževanja zaračunamo 50% od celotnega zneska tečaja. V kolikor se ne udeležite dogovorjenega termina, vam nismo dolžni vrniti denarja.
Vsekakor pa se bomo potrudili, da se dogovorimo za kako drugo ugodno rešitev, npr. udeležba na drug termin.

 

DARILNI BON

Darilni bon lahko naročite preko e-maila ali preko telefona. Unovčite ga lahko izključno za izbrani tečaj šivanja in ga ni možno zamenjati za denar. V primeru, da darilni bon ne pokriva celotnega zneska izbranega tečaja, je potrebno doplačilo. V kolikor je vrednost darilnega bona višja od izbranega tečaja, se lahko razlika prenese na drugi izbrani tečaj šivanja.

Darilni bon je veljaven eno leto od datuma nakupa - veljavnost od datuma plačanega računa. Na dan veljavnosti darilnega bona, bon ni več unovčljiv. Imetnik darilnega bona ne more prenesti na drugo osebo.

Oseba, ki bo uveljavljala darilni bon, pa mora bon prinesti s seboj na tečaj.

 

INDIVIDULNE URE ŠIVANJA Z MENTORJEM

Individualne ure so namenjene tečajnicam in tečajnikom, ki jim skupinsko šivanje ne ustreza in si želijo individualnega pristopa.

Namenjene pa so tudi tistim tečajnikom in tečajnicam, ki imajo posebne želje in  nekoliko več izkušenj v šivanju vendar želijo svoje znanje le nadgraditi ali sešiti posebne unikatne izdelke.

Cena individualne ure (60 min) je 15 EUR.